TANULÓIM VÉLEMÉNYE

Néhány tanulóm véleménye a munkámmal kapcsolatban

RÓLAM ÍRTÁK

“Szeretném megköszönni Tanáromnak azt a lelkiismeretes, magas szakirányú, egyénre szabott angol oktatását, mely segítségével nem egészen 3 hónap alatt, 13 év angoltanulás kihagyása után orvosi munkámat szakszerűen, kellő magabiztossággal tudom végezni. Ezt nélküle nem tudtam volna elérni. Nagyon köszönöm“

“2015 novemberében kerestem fel először Fekete Attilát azzal a kéréssel, hogy készítsen fel egy szakmai angol nyelvvizsgára. Úgy gondoltam, hogy leteszem a sikeres nyelvvizsgát és végre le van tudva az angol nyelvtanulásom,többet nem fogok idegeskedni és vért izzadni vele. A nyelvvizsgát sikeresen letettem, viszont azóta sem álltam le a nyelvtanulással.

Amióta Vele tanulom az angolt, azóta már nem stresszelek, ha meg kell szólalnom idegen nyelven és nem unva csinálom meg a házi feladataimat. A nyelvvizsgára magabiztosan,határozottan mentem be, mert olyan biztos tudást kaptam tőle, amit úgy gondoltam, kár lenne nem folytatni, szóval nem hagytam abba tanulást.

Attila játékos, szórakoztató anyagaival már élvezet elsajátítanom a nyelvet. Nem egy száraz, definíciókkal teli könyv van előttem, hanem szórakoztató és érdekes feladatok,hanganyagok , amelyekkel örömmel birkózik meg az ember.

Azóta, hogy megkerestem, bátran és határozottan szólalok meg akár egy állásinterjún vagy akár egy társaságban angolul, mert olyan biztos tudást kaptam Tőle, amit soha nem gondoltam volna, hogy ki tudok hozni magamból.

Ezért döntöttem úgy, hogy folytatom Vele a munkát, mert minden egyes órán új, és magabiztos tudást kapok Tőle. Életem egyik legjobb döntése volt, hogy Őt választottam angol tanáromnak. Mindenkinek csak ajánlani tudom.”

“Komoly kétségekkel kezdtem bele újból az angoltanulásba. Némi alapom már volt de igazán se beszélni se hosszabb mondatokat megfogalmazni nem tudtam. Attilánál már 1-2 hónap után rengeteget fejlődtem.

Most már hosszú 2-3 soros mondatokat is letudok fordítani és megtudok fogalmazni angolul helyesen. Amelyik nyelvtani részt eddig Attilával tanultam még csak véletlenül sem tudom eltéveszteni.

Nagyon érthetően tanuljuk az egyes nyelvtani részeket amiket mindig élőbeszédben is gyakorolunk. Kiváncsiságból elkedtem középfokú nyelvtani teszteket megoldani (bár még nem tartok ott ) és 70-75%ra sikerültek. Furcsa érzés volt, mert mielőtt elkezdtem Attilánál tanulni szinte minden témánál úgy éreztem magam mint egy kivüálló, most pedig azoknál a részeknél amiket már vettünk nagyon jó érzés volt bennfentesnek lenni, belülről látni és érteni hogy mit csinálok.

Sőt azoknál a nyelvtani részeknél is sikerült kiválasztani a jó megoldást amiket még nem tanultunk, mert ki tudtam következtetni a már megtanult nyelvi logika alapján hogy mi az ami biztos nem jó.

Nagyon szerencsésnek érzem magam hogy rátaláltam és nála tanulhatok. Az ő módszere és tanítása össze sem hasonlítható más tanárokéval, legalábbis akkikel én találkoztam és nyelvtanulási módszerrel amelyeket eddig kipróbáltam. ”

“Több tanárnál pròbálkoztam már a nyelvtanulással, de eddig mindenhol unalmasnak találtam az òrákat és alig vártam, hogy véget érjen. Az Ő òráin viszont 90% -ban én dolgozok és rá vagyok vezetve a megoldásokra, a megértésre és Ő az első tanár, akinél azt éreztem, hogy személyre szabott és a tudás szintemnek megfelelő koncepciója van arra, hogy hogyan és mivel haladjunk lépésről-lépésre. ”

“Az elmúlt 10 évben több mint 15 féle módszerrel tanárnál és iskolákban tanultam angolul. Sajnos nem volt előre lépés. Amit Attilától kaptam az az hogy megtanított arra hogy hogyan lehet / kell angolul tanulni figyelembe véve az identitásomat és lehetőségeimet. Ennek a módszernek köszönhetően gyorsan és hatékonyan tanulok és hatalmasat fejlődtem.”

“Többször futottam már neki a nyelvtanulásnak. Jártam szakkörre, nyelviskolába és magántanárhoz egyaránt az évek során, de mind csak elvette a kedvem és a motivációm a tanulastól. Mindig rossz kedvvel indultam neki az óráknak és a tanulnivalonak, tehernek éreztem az egészet.

Attila az első olyan tanár, akinek az órájára tényleg örömmel megyek annyiszor, ahányszor csak tudok. Nem sablon feladatok alapján dolgozunk, nem csak leadja az anyagot, tényleg fenntarja a figyelmem, magyaráz, bátorít. Minden egyes alkalommal jókedvvel megyek haza az órák után.

Hálás vagyok amiért rátaláltam, és biztos vagyok benne, hogy a segítségével elérem a célom. Bátran tudom ajánlani mindenkinek, aki nem csak sablon feladatokat szeretne megoldani, hanem a való életben is használható, valódi tudásra vágyik.“

“12 évig tanultam angolt, számtalan tanárral, sokféleképpen, de a szóbeli vizsga nem volt az erősségem és igazán jó tanárhoz sem volt szerencsém, eddig… Vizsga előtt kevesebb, mint 2 héttel találtam rá Attilára, aki – be kell valljam - csodát tett

A módszerei, a hozzáállása, a játékos és jól időzített feladatok na és persze a tudása által magabiztosan és felkészülten mentem a vizsgára, ami hála neki, sikerült is. Sokat segített, hogy a kevés időt a lehető legnagyobb hatékonysággal tudtuk kihasználni a személyre szabott feladatokkal. Érdekesek voltak az órák is, tartalmasak, sosem volt unalmas.

Ha látta rajtam, hogy fáradok, megnéztünk egy kisfilmet vagy mondott pár vicceset amitől egyből felrázódik az ember

Kedves, segítőkész, rugalmas és hihetetlen hatékony, mindenkinek ajánlom aki szeretne angolul tanulni, a legjobb angoltanár akihez szerencsém volt és természetesen a továbbiakban is vele fogok készülni minden angol vizsgára.”

“Attila tanítási módszere nem a hagyományos, iskolában megszokott okításon alapszik, így nincs kötelezően megvásárolandó nyelvtan könyv sem. Az iskolarendszerű angol tanulás után először nehézkes elhagyni a megszokott tanulási berögződéseket. Az első pár hétben én is megküzdöttem vele, de fejlődés csak azután következett be, hogy elkezdtem betartani az általa adott tippeket.

Az órák változatosak, az óra első 30 - 45 perc általában a beszéd gyakorlásával indul, amit általában valamilyen nyelvtani újdonság követ. Attila igyekszik logikusan, általa megfogalmazott definíciókkal felvezetni a száraz anyagot, amelynek megértéséről példamondatok tanuló általi megalkottatásával, majd témába vágó , sokszor meghökkentő történetek fordításával is igyekszik meggyőződni.

Pont, a kissé "fura" történetek miatt lesz emlékezetes egy-egy nyelvtani rész. :) Az órák vidám, oldott hangulatban telnek. A legpozitívabb tapasztalatom a nyelvtanulási módszerével kapcsolatban az idei külföldi nyaralásomon ért, amikor örömmel konstatáltam, hogy végre bátran meg merek szólalni, és az emberek megértenek. Ez hatalmas önbizalmat adott a további tanuláshoz és végre úgy érzem lesz elég kitartásom eljutni a középfokú nyelvvizsgáig és talán még tovább is. Köszönöm Attila :)”

“Azok közé a tanulók közé tartozom, akik nekirugaszkodtak már párszor az angoltanulásnak. Tanultam évekig gimnáziumban, majd magántanárnál, de igazán sosem hozott eredményt egyik módszer sem és folyamatosan kudarcnak éreztem minden erőfeszítésemet, majd fel is hagytam a tanulással. A folyékonyan beszélő ismerősök közelében a legtöbb esetben szorongtam, ha rá voltam kényszerülve, akkor ugyan használtam a nyelvet, de mindig hiányosan és sosem magabiztosan.

Attilánál most tanulok harmadik hónapja, felnőtt fejjel, munka mellett kezdtem újra foglalkozni a nyelvvel és már most jelentős különbséget érzek az eddigiekhez képest. Sokkal magabiztosabban szólalok meg, a kis építőelemek szépen összeállnak, rögzülnek, és ami még fontosabb a gyakorlatba is át tudom helyezni őket. Nem az eddig ismert, klasszikus (és számomra nem is hatékony) tanulási módszert követjük; ez az első pár alkalommal szokatlan volt, de a bizonytalanságom gyorsan elszállt, ahogy jöttek az eredmények.

Attila szigorú, de következetes tanár, nagyon egyszerűen és közérthetően magyaráz. A feladatok, olvasmányok között nincsenek elcsépelt témák vagy poros szövegek, sőt néha annyira meghökkentőek a példamondatok, hogy garantáltan rögzül általuk a nyelvtan. A humor és a közvetlen stílus pedig csak a pont az "i" betűn. Ha valaki hozzám hasonlóan kicsit bizonytalanul, feszülten és aggódva tekint a nyelvtanulás elé, akkor csak ajánlani tudom az óráit! :)”

“Sok-sok évvel ezelőtt jó néhány évig tanultam angolul. Azután teltek az évek, én nem használtam nyelvet, a megszerzett, de nem rögzült tudás megkopott. A munkámhoz és a mindennapi élethez elengedhetetlen az angol nyelv ismerete, ezért elhatároztam, hogy fel kell eleveníteni a megszerzett tudást, folytatnom kell a tanulást, de még abban sem voltam biztos, hogy milyen „szinten” állok is én most…. Abban biztos voltam, hogy magán tanárt kell keresnem, és sokat hallottam arról, hogy milyen nehéz is igazán „jó” tanárt találni manapság.

Böngésztem a netet és óriási szerencsémre megtaláltam Attilát. Még nem is ismertük egymást, de már nagyon szimpatikus volt a miatt, mert az első bemutatkozó kérdésemre szinte azonnal reagált, invitált egy „első beszélgetésre” ami néhány napon belül meg is történt.

Elmondta, hogy milyen módszerrel tanít, én is elmondtam, hogy én milyen szintre szeretnék eljutni az angol nyelv ismeretében. Bár, azt gondoltam, hogy kizárt, hogy én 45 percet tudok beszélni, de egy másodpercig sem volt kérdés, hogy vele szeretnék tanulni. Négy hónapja tanulunk együtt és el kell mondanom, tudok folyamatosan 45 percet beszélni, ha nem is hibátlanul.:) A nyelvtant egészen speciálisan, óriási profizmussal magyarázza.

Kristály tisztán, érthetően, nagy türelemmel. Az órák nagyon jó hangulatban telnek, nagyon élvezem minden percét. Nagyon jó szívvel ajánlom Őt bárkinek, aki nyelvvizsgára készül, aki fel akarja frissíteni a tudását,vagy aki most kezdene bele az angol tanulásba. Köszönöm szépen Attila! Remélem, még sokáig tanulunk együtt!”

“Attila az angol nyelvtan összefüggéseit úgy tudja megmutatni és megtanítani, hogy az eddig érthetetlen sötét foltok kivilágosodnak. Ezáltal olyan alapot kapsz, amire már bátran lehet a szókinccsel építkezni. A biztos nyelvtani tudás szép érthető magabiztos beszédet ad. A rugalmas időbeosztás további előny, így munka után késő este is tudsz angolt tanulni.”

“ 2016 telén határoztam el, hogy előrehozott érettségit fogok tenni angol nyelvből. Mivel nem volt senki, akit ajánlottak volna, elkezdtem keresgélni az angol tanárok hatalmas kínálatában.

Rátaláltam Fekete Attilára, akivel mondhatni belenyúltam a tutiba , az angol tanárok királyába. Tanítási módszere egyedi, nem hasonlítható semmihez, az órák érdekesek, dinamikusak és lendületesek. A közös munka meg is hozta a gyümölcsét, sikeres előrehozott érettségi vizsgát tettem, sőt a szóbeli részén csak 1 pontot veszítettem.

A tanulási folyamat során már pár hét után érzékelhető változások voltak a szókincsemben és egyre jobban tudtam és mertem is kommunikálni bármilyen szituációban (ezt az iskolai angol tanárom is észrevette a dolgozatok és feleletek alkalmával).

Jelenleg élvezem egy kicsit a nyarat, majd elkezdek készülni a középfokú nyelvvizsgára Attila segítségével és úgy érzem nincs megállás a felsőfokig. Bátran tudom ajánlani diákoknak felnőtteknek akár a teljesen kezdő szinttől Attilát. Vele biztos, hogy megtanultok angolul ”

“Ez év januárjában kezdtem el az angol tanulást nyelvvizsga megszerzése céljából. Némi alappal már rendelkezdtem, de nem igazán tudtam megszólalni magabiztosan. Attila elmagyarázta nekem az angol nyelv logikai felépítését, ami megkönnyíti az angol nyelv elsajátítását.

Gyakran veszem észre, hogy egy nyelvtani anyag pontos és érthető magyarázata, logikai ismertetése után, erőfeszítés nélkül épül be a gyakorlatba. Egyszerűen megjegyzem, mert értem. Nagyon jó módszere van a szavak és a mindannapi életben szükséges mondatok, kifejezések elsajátításásra.

Minden alkalommal a helyére kerül valami, ami eddig nem volt teljesen világos. Mint embert is nagyon csodálom azért, hogy ilyen lelkesedéssel és odaadással tudja tovább adni az angol nyelv iránti érdeklődését. Öröm hozzá járni. Köszönöm. ”

“Nagyjából 2015 decemberében döntöttem el, hogy új munkahelyet keresek, mivel új kihívásokra és fejlődésre vágytam. Habár sok éven keresztül tanultam angolul, a gyakorlat hiánya miatt nem mertem megszólalni, nem hogy egy állásinterjúra elmenni. Nem igazán tudtam, hogy miért nem sikerült korábban elsajátítani az angol nyelv fortélyát, míg Attilához el nem kezdtem járni.

Az egyik a nyelvtan, mely mindig kifog az emberen! Nekem pontos szabályok kellenek, mert abból értek. Attila látszólag apró, de a gyakorlatban a legsűrűbben használt nyelvtani szerkezetekre helyezi a hangsúlyt, melyeket érdekes, néha bizarr , de rendkívül szórakoztató humorával megfogalmazott szövegeken keresztül gyakorlunk be.

Valamint ott vannak a rövid kis filmek, történetek, melyekből számtalan hasznos kifejezést sajátítottam el az elmúlt időben és melyekkel folyamatosan gyakoroljuk a beszédet. Amit végleg nem gondoltam volna soha, egyik kedvenc tevékenységem lett egy bizonyos szótanuló program állandó használata.

Tényleg élvezetes, mindenkinek ajánlom! De legyen akármilyen jó egy módszer, nem ér semmit, ha az ember nem hisz benne. Attila módszerében egy pillanatnyit se kételkedtem. Szerintem azért, mert annyira más, mint amikkel korábban találkoztam – többnyire sikertelen – angol tanulásaim során, hogy nem tudok nem hinni benne.

És persze azért is, mert három hónappal az első angol óránk után sikerült egy nagyon jó állást találnom, többek között annak köszönhetően, hogy már volt önbizalmam megszólalni angolul. A legkevesebb, amit mondhatok, hogy köszönöm! ”

“Már felnőtt fejjel 35 éves koromban kezdtem el tanulni az angol nyelvet. Így a tanulás elég nehéz volt számomra, bár az alapokat sikerült elsajátítani. Több év kihagyás után elhatároztam, hogy újra kezdem a nyelvtanulást, és olyan angoltanárt keresek, mely nem a hagyományos módszerekkel, könyvekkel, tesztek kitöltésével tanítja az angolt.

A weblapon kifejtett véleménye, mely szerint a nyelv logikáját és szabályait megértve kell azt használni, megtetszett. Azt hogy őt választottam, nagyon jó döntés volt. Mióta Attilával tanulok rengeteget fejlődtem, gördülékenyen tudok mondatrészeket összefűzni, összetett mondatokat alkotni, időket egyeztetni, félóra-40 percet folyamatosan beszélni.

A nyelvtan hasznosságuk, előfordulásuk szerinti logikus, pontos és érthető magyarázata rendkívüli hasznos számomra és ez, valamint a szókincsfejlesztő anyagai, élvezetessé, könnyebbé, örömmé tesz az angoltanulást. Úgy érzem, hogy Attila módszere felel meg a legjobban számomra. ”

"Jó angoltanárt nem könnyű találni. Angolul jól beszélő tanár sok van, csak sajnos TANÁR van kevés. Nekem is vannak elkeserítő élményeim. Attila egyértelműen TANÁR. Folyamatosan azon jár az esze, hogy neked egyszerű földi halandónak, hogyan tanítsa meg ezt a ma már elengedhetetlenül fontos nyelvet.

Nyelvtani magyarázatai egyszerűek, lényegretörőek, valóban érthetőek. Nála tanulni kell, nincs mellébeszélés, tudsz vagy nem tudsz. Nem igér: " Két hét alatt mindent meg fogsz tanulni , még csak foglalkoznod sem kell vele." típusú oktatást. Attilánál valóban személyre szóló az edzésterv, ez nem csak olyan reklámszlogen.

Veszi a fáradságot és addig gondolkozik a segítségen, amíg megtalálja a neked megfelelő megoldást. És itt a lényeg: Hogy veszi a fáradságot!!! Egyszóval, ha meg akarsz tanulni helyesen- jól angolul, akkor Attilánál jó helyen kopogtatsz."

“1-2 alkalom Attilához való járás után még nem éreztem túl látványosnak a fejlődésemet. Ma reggeli cigarettázásom alatt az éppen aktuális házifeladaton gondolkoztam és egyszer csak arra lettem figyelmes hogy a korábbi nyögve-nyelős mondatszerkesztésem helyett most szinte magától állnak a fejemben a mondtok. Nagyon feldobott az élmény.”

“1 óra alatt megvílágosodott előttem mind az amit sok éves kemény angolnyelv magolás alatt sem sikerült megértenem.

Nagyon köszönöm!”

Másfél óra Attilánál a teljes kikapcsolódás számomra, az adott időben semmi másra nem koncentrálok csak az ott lévő feladatokra és az angol nyelvre:) 

Egy jól sikerült nyelvvizsga, érettségi nagy részben függ a tanártól. Én bizalommal fordultam Attilához, amit eddig nem bántam meg. Tizenkét éve próbálok megtanulni angolul, inkább kevesebb sikerrel. Sokszor lemondtam arról, hogy valaha is helyesen, szépen beszéljek, vagy a nyelvtani részeket megfelelően elsajátítsam. Attilánál végre nem a sablonos, unalmas feladatokat kapok, amik elveszik a kedvem a tanulástól. Egyénre szabott halladási programjával, lépésről lépésre juttat el a célomig és csak akkor enged tovább haladni, ha már az adott anyagot és leckét magas szinten elsajátítottam. 

Nagyon sok új szót tanulhattam meg nála, rövid idő alatt. Az órák harminc- negyven perces beszélgetéssel kezdődnek, ettől érezhetően javult a beszédtechnikám. Végre a kérdésekre nem csak yes/no a válaszom, hanem választékos, sok mondatból álló választ adok.

Attila mindig logikus magyarázatot ad, gyakran dicsérettel motivál, de soha sem érdemtelenül. Folyamatosan ellenőrzi a tudásomat és segít kijavítani az eddig rosszul berögzült hibákat. Személyre szabottan, tudásomnak megfelelően haladunk tovább és dolgozza ki a következő órai anyagot. Látszólag apró, de a gyakorlatban a legsűrűbben használt nyelvtani szerkezetekre helyezi a hangsúlyt.

Tudja, hogy sokszor alap dolgokon múlhat egy sikeres vizsga, amit korábban nem jól vagy egyáltalán nem tanítottak az iskolában. Például nekem soha nem tanították meg az angol helyes szórendet, ezért folyton rosszul raktam össze a mondatokat. Azt mondta egyszer, hogy az alapkövek meg vannak, már csak fel kell építeni a házat. Biztos vagyok benne, hogy a „házam” hamarosan felépül, a tanítási módszerének, türelmének, tudásának köszönhetően. 

Hála neki egy a tanulást elősegítő programot az angolon kívül egyéb tantárgyaknál is tudom sikeresen használni, ami az érettségi előtt nagyon nagy segítséget jelent. 

Attilát ajánlom mindenkinek, kortól, nemtől függetlenül, aki szeretne precízen megtanulni angolul. Mert ő képes felkészíteni érettségire, sikeres nyelvvizsgára, vagy ha az iskolában le vagy maradva a tanagyaggal, akkor segít a felzárkózásban. 


Sok évvel ezelőtt tanultam már angolul, de nem használtam, a tudásom megkopott. A munkámhoz is szükségem van a tudásom gyarapítására és úgy gondolom, hogy a mindennapi élethez is nélkülözhetetlen a nyelvtudás. Fekete Attila Tanár úrra hirdetéseket böngészve az interneten találtam. 


Nagyon szerencsésnek érzem magam emiatt. Speciális módszerrel való oktatást ígért, felkeltette a kíváncsiságomat azonnal.  Az első megkeresésemre nagyon rövid időn belül reagált és ingyenes konzultációt ajánlott, amelynek során ismertette az általa alkalmazott módszert, valamint felmérte az akkori tudásomat.


Elmondtam, hogy az a célom, hogy gyarapítsam a szókincsemet, emellett biztos alapokra helyezzük a nyelvtani tudásomat, és „meg merjek szólalni angolul”. Az általa ajánlott módszer nagyon szimpatikus volt, és úgy gondoltam szeretnék vele-tőle tanulni. Szeretettel ajánlom a Tanár urat minden angolul tanulni vágyó számára. 


Az Ő módszere, hogy a 90 perces óra keretén belül 30 - 45 percet a tanuló beszél. Ez számomra először teljesen teljesíthetetlen feladatnak tűnt, ám ő pontosan felmérte, hogy mely tőle kapott szöveggel birkózom meg. Nem könyvből tanulunk, Tőle kapom az érdekesebbnél érdekesebb olvasni valókat.

A mellet, hogy ezáltal a szókincsem is gyarapodik, folyamatosan gyakorlom a beszédet is. Nagyon hasznos számomra, hogy az adott szövegez tartozó szavakat, szószerkezeteket, kifejezéseket is megkapom Tőle. Természetesen az órán még lehetőségem van arra, ha pontosan nem értek valamit, akkor azt megbeszéljük.  


A feladott szövegek önmagukban is a témájukból adódóan gyarapítják a tudásomat. A következő 45 perc nyelvtan tanulással telik. Nagyon alaposan sok-sok gyakorlással tanulunk. Kiemelném, hogy mindig magyarul is kell példákat írnom, ezáltal „bizonyítom” a Tanár úrnak és magamnak is, hogy értem az adott nyelvtani fejezetet.

Nagyon türelmesen sok gyakorlással tanuljuk a nyelvtant.  Úgy érzem, hogy sokat fejlődtem, nagyon sokat köszönhetek neki. A kiváló szakmai tudásán túl szeretettel ajánlom kiváló emberi tulajdonságai miatt is. 


Pontos, precíz megbízható. Mindig nagyon pontos, miatta nem maradt el óra. A kezdetben tisztázta az óra lemondásának szabályait, amihez tartja is magát. Az órák pontosan kezdődnek és végződnek, soha nem kell várakozni. Az első megkeresésre is nagyon rövid időn belül válaszolt. Az órák nagyon jó hangulatban telnek, nem érzem magam kínosan vagy feszélyezve.

"Ha röviden meg kéne fogalmaznom miért jó tanár Attila, akkor szerintem - többek között - azért, mert úgy mondja el a fontos nyelvtani szabályokat, ahogy korábban egyik tanár se tette. Ezáltal korábban nagyon nehéznek tűnő dolgok hirtelen érthetővé válnak. A lényeget mondja el, érthető módon, ráadásul többször is. Addig, amíg az ember meg nem érti.

Tényleg speciális a módszer amit alkalmaz. Csak ajánlani tudom mindenkinek" 

“Vannak akik nyelvet tanítanak, mert ez a foglalkozásuk és van Attila, akinek ez a HIVATÁSA! csupa nagybetűvel. Elégedetlen voltam angol tudásommal és kerestem egy embert…..aki képes megtanítani az angol nyelv rejtelmeire. Több helyen próbálkoztam már, de rövid idő után beláttam, hogy a hagyományos nyelvoktatás unalmas, fárasztó, számomra nem járható út. 

Attilával elkezdtünk online tanulni és egy más világ nyílt ki előttem, már nem utáltam az angolórákat, hanem vártam azokat. Tanítási filozófiája egyedülálló, az órák nagyon színesek, rendszeresen újabb és újabb módszerekkel ismertet meg. A korszerű technikában rejlő lehetőségeket maximálisan kiaknázza, ezáltal a tanulás is szórakozássá, kellemes időtöltéssé válik.

Úgy gondolom, hogy vele el fogom érni végre a kitűzött célt, hogy normálisan tudjak kommunikálni angolul is. Mindenkinek csak ajánlani tudom őt, vele az angol órák kellemesen telnek el, amellett, hogy nagyon alapos, komoly tudást sajátíthatok el.

Végre nem nyűg az angoltanulás Attilával, hanem egy szórakoztató kellemes kikapcsolódás és biztos alapok a nyelvhez.”