css templates

SPECIÁLIS ANGOL ONLINE

Tanuljon hatékonyan otthona kényelméből!

Gyorsabb, hatékonyabb és kényelmesebb megoldás mint a személyes oktatás!

Hogyan zajlanak a szóbeli gyakorlatok? 

Az óra alatt a kapcsolattartás Skype-on keresztül zajlik. Ez lehetőséget biztosít a szóbeli gyakorlatok, párbeszédek és egyéb nyelvgyakorlatok hatékony végrehajtására. A szóbeli kommunikáció fontos szerepet játszik minden órámon hiszen minden tanulóm minden órán legalább 45 percig beszél angolul. A Skype-on kívül még használhatjuk a Facetime alkalmazást is.

Hogyan zajlanak az írásos gyakorlatok?

 Az írásban végzett gyakorlatok elvégzésére, jegyzetelésre vagy iskolatáblaként egy internetes alkalmazást használunk az óra során amelynek köszönhetően a tanuló munkáját folyamatosan nyomon követhetem írás közben is csak úgy mintha a tanuló mellett ülnék. Ezek az írásos anyagok később nem vesznek el, hanem témakörönként mappába rendezve mindig elérhetőek a tanuló számára az interneten.

Hogyan jut el a házi feladat Önhöz?

 A házi feladatot, tananyagot, hanganyagot és filmanyagot stb. az internet segítségével jutattom el a tanuló számítógépére, tabletjére vagy telefonjára. A legtöbb házi feladathoz kidolgozott szógyűjtemény jár. A szavakat a tanulók egy ingyenes internetes szókártya szoftver felhasználásával számítógépen, tableten vagy telefonon tanulhatják vagy gyakorolhatják.

Szükséges-e a számítógéphez érteni?

 Nincs szükség hozzáértésre egyáltalán. A megbeszélt időpontban telefonon felhívom és teljesen díjmentesen egy ingyenes alkalom keretében segítek mindenben beleértve a Skype telepítésénél is. Nagy tapasztalattal rendelkezem ezen a területen is hiszen már 15 éve tartok online órákat is. Kérem, bármilyen kérdéssel forduljon hozzám bizalommal!

Szükséges-e könyvet vásárolni?

Nincs szükség a könyvvásárlásra hiszen minden tananyagot én biztosítok a tanuló számára. Ha esetleg mégis ragaszkodik egy bizonyos tankönyvhöz annak nincs semmi akadálya de érdemesebb az általam kínált tanítási módszer és tananyagok mellett letenni a voksot mivel ezeknek köszönhetően időveszteség nélkül rövid időn belül jelentős eredmény érhető el. 

Hogy történik a tandíj kifizetése?

Fizetés online alkalmanként is történhet. Ez általános gyakorlat. Mivel jelenleg az utalás nem jár nagyobb nehézséggel és kevesebb mint 1 perc alatt megérkezik ezért mindig az óra után közvetlenül kerül utalásra a következő óra díja. Az alkalmankénti utalás helyett természetesen van lehetőség a havi utalásra is.

TANULÓIM VÉLEMÉNYE

„Gyermekkorom óta tanulom az idegen nyelveket. Már óvodában németet tanítottak, aztán középiskolában mellé még az angolt is elkezdtem. Nagyon elkeseredtem mert 15 év angol tanulás után sem tudtam megszólalni angolul,még egy nyaralás alatt sem! 1 éve találtam meg Attilát és azóta szenzációs eredményeket értünk el együtt és végre az angol tanulás öröm lett és azt mondhatom vele tanulni egy játékos hobbi,nem pedig egy kényszer. Azóta elhiszem, hogy hamarosan tökéletesen tudok beszélgetni angolul!”

“2015 novemberében kerestem fel először Fekete Attilát azzal a kéréssel, hogy készítsen fel egy szakmai angol nyelvvizsgára. Úgy gondoltam, hogy leteszem a sikeres nyelvvizsgát és végre le van tudva az angol nyelvtanulásom,többet nem fogok idegeskedni és vért izzadni vele. A nyelvvizsgát sikeresen letettem, viszont azóta sem álltam le a nyelvtanulással. Amióta Vele tanulom az angolt, azóta már nem stresszelek, ha meg kell szólalnom idegen nyelven és nem unva csinálom meg a házi feladataimat. A nyelvvizsgára magabiztosan,határozottan mentem be, mert olyan biztos tudást kaptam tőle, amit úgy gondoltam, kár lenne nem folytatni, szóval nem hagytam abba tanulást. Attila játékos, szórakoztató anyagaival már élvezet elsajátítanom a nyelvet. Nem egy száraz, definíciókkal teli könyv van előttem, hanem szórakoztató és érdekes feladatok,hanganyagok , amelyekkel örömmel birkózik meg az ember. Azóta, hogy megkerestem, bátran és határozottan szólalok meg akár egy állásinterjún vagy akár egy társaságban angolul, mert olyan biztos tudást kaptam Tőle, amit soha nem gondoltam volna, hogy ki tudok hozni magamból. Ezért döntöttem úgy, hogy folytatom Vele a munkát, mert minden egyes órán új, és magabiztos tudást kapok Tőle. Életem egyik legjobb döntése volt, hogy Őt választottam angol tanáromnak. Mindenkinek csak ajánlani tudom.”
“Attila tanítási módszere nem a hagyományos, iskolában megszokott okításon alapszik, így nincs kötelezően megvásárolandó nyelvtan könyv sem. Az iskolarendszerű angol tanulás után először nehézkes elhagyni a megszokott tanulási berögződéseket. Az első pár hétben én is megküzdöttem vele, de fejlődés csak azután következett be, hogy elkezdtem betartani az általa adott tippeket. Az órák változatosak, az óra első 20-30 perce általában a beszéd gyakorlásával indul, amit általában valamilyen nyelvtani újdonság követ. Attila igyekszik logikusan, általa megfogalmazott definíciókkal felvezetni a száraz anyagot, amelynek megértéséről példamondatok tanuló általi megalkottatásával, majd témába vágó , sokszor meghökkentő történetek fordításával is igyekszik meggyőződni. Pont, a kissé "fura" történetek miatt lesz emlékezetes egy-egy nyelvtani rész. :) Az órák vidám, oldott hangulatban telnek. A legpozitívabb tapasztalatom a nyelvtanulási módszerével kapcsolatban az idei külföldi nyaralásomon ért,amikor örömmel konstatáltam, hogy végre bátran meg merek szólalni, és az emberek megértenek. Ez hatalmas önbizalmat adott a további tanuláshoz és végre úgy érzem lesz elég kitartásom eljutni a középfokú nyelvvizsgáig és talán még tovább is. Köszönöm Attila :)”

KÉRDÉSE VAN?

Kérem forduljon hozzám bizalommal. Örömmel válaszolok a feltett kérdésekre.